MINDER VOEDSELVERSPILLING IN DE SUPERMARKT

Voedselverspilling in de supermarkt tegengaan is geen overbodige luxe: we gooien met z’n allen eenderde van ons voedsel weg, en ook de supermarkt draagt daar aan bij. Het Reformatorisch Dagblad besteed daarom aandacht aan dit probleem, maar vooral ook aan de oplossing: Afgeprijsde producten kopen! En zoals ze zeggen: onze Afgeprijsd-app is daar een prima hulpmiddel voor.

Schaam je niet als je kiest voor korting, zegt het artikel, want supermarkten lopen niet voor niets te koop met hun Afprijzingen. Het is hartstikke goed om Afgeprijsde producten van de vuilnisbak te redden en zo voedselverspilling tegen te gaan!

“Als je de app op de telefoon installeert en je postcode invoert, kun je zien wat de PLUS om de hoek of de AH aan de andere kant van de stad op dat moment afgeprijsd aanbiedt. En of daar iets van je gading bij zit. Mochten kalkoenschnitzels, Italiaanse roerbakgroente of Mona-puddinkjes zonder problemen in het dagmenu kunnen worden opgenomen, dan kan het de moeite waard zijn om voor de rest van de noodzakelijke boodschappen die supermarkt te bezoeken.”

We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen!

De app kun je hier downloaden, het hele artikel lees je hier.